Logo 2ehandsvouwwagens.nl
Verkoopvoorwaarden                 Contact                Sitemap Verhuurvoorwaarden                  Over ons               Disclaimer  

Verhuur

Het gemak van een vouwwagen huren... Een vouwwagen huren heeft volop voordelen; 1. U hoeft niet al uw spaargeld te investeren om met een goede vouwwagen op vakantie te gaan. 2. U heeft niet de kosten van onderhoud, verzekering en stalling. Daar zorgen wij voor. 3. U heeft gegarandeerd een jonge vouwwagen welke in perfecte staat verkeerd. 4. Een vouwwagen is licht, hierdoor voor vrijwel elke auto geschikt. 5. Een vouwwagen heeft een zee van ruimte en is door ingenieuse systemen makkelijk op te zetten. 6. U heeft altijd een schoon comfortabel bed bij u, en u slaapt niet op een luchtbed op de grond. 7. U beleeft een vakantie volop vrijheden, bevalt het ergens niet dan trekt u eenvoudig verder.
Verhuurprogramma 2020
Uitrusting: Alle huurwagens zijn uitgerust met de volgende basisuitrusting :  Voortent Luifel Grondzeil Keuken incl. kookstel met volle gasfles en waterkraan met jerrycan Disselbak Reservewiel Koppelingslot Haringen, scheerlijnen en hamer Aansluitkabels tbv 220V Voorwaarden: 1. Huurperiodes zijn flexibel af te stemmen, onze minimale afname is echter 2 weken. 2. Betaling 50% bij reservering, restant uiterlijk 4 weken voor aanvang huurperiode. 3. Om uw en onze zekerheden te waarborgen worden alle huurafspraken contractueel vastgelegd. 4. U dient zelf te zorgen voor een witte kentekenplaat. 5. De borg bedraagt € 500,-, indien de vouwwagen onbeschadigd en schoon retour komt wordt dit bedrag direct verekend. 6. Reparatie- en/of schoonmaakkosten worden op de borg ingehouden. 7. De minimale leeftijd om te huren is 21 jaar, tevens dient u in Nederland woonachtig te zijn. 8. U dient zorg te dragen voor een repratriëringsverzekering met aanhangwagensupplement. 9. Wij adviseren u een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Reserveren Bent u enthousiast geworden en wilt u een huurwagen boeken, klik dan op onderstaande link om een reservering te maken.
Reserveren
        Jamet Jametic
        Jamet Louisiana
            Camplet
Verhuur Jamet Louisiana Verhuur Jamet Louisiana